Oplev den danske sommer, med en overdådigt Fisk & Skaldyrsaften
Smag, nyd, og skab uforglemmelige minder ved søbredden!

Oplev den danske sommer, med en overdådigt Fisk- & Skaldyrsaften
Smag, nyd, og skab uforglemmelige minder ved søbredden!

Hotel

TID TIL FORDYBELSE OG AFSLAPNING 

Ny Hattenæs har 14 skønne værelser med udsigt til sø eller skov. Alle værelser er forskellige, men den smukke og rolige badehotelsstil går igen på dem alle.

Alle 14 værelser på Hotel Ny Hattenæs er designet med sans for detaljer og respekt for hotellets charmerende historie.

Ingen af vores værelser er helt ens. Nogle har balkoner ud mod den smukke Brassø, hvor den historiske Hjejlen, en af verdens ældste hjuldampere, hyppigt kommer forbi om sommeren, mens andre værelser vil få dig til at vågne op til skovens beroligende farver.

Fælles for alle er, at vi har lagt vægt på at skabe varme, indbydende værelser med unikke strejf af lidt hverdagsluksus. Uanset om det er for en eller flere overnatninger, kan vi ikke vente med at byde dig velkommen fra nær og fjern.

ARv og tradition møder dansk design

Hotel Ny Hattenæs er et sted, hvor arv og tradition blander sig med moderne dansk design. Vi har gjort en dyd ud af at bevare historiske detaljer, samtidig med at vi sikrer, at hvert værelse er behageligt og lever op til moderne forventninger.

Værelserne har møbler og pyntegenstande fra House Doctor, mens enestående, vintage blomstermalerier hentet fra hele Danmark pryder væggene. Farvepaletten er beroligende og inspirerende, ligesom de magiske omgivelser hotellet ligger i.

Ingen af vores værelser har tv, hvilket betyder, at der er et minimum af distraktion. I stedet vil du finde masser af plads til fordybelse og tid til at nyde den smukke udsigt. Hvis du har brug for lidt stemningsfyldt musik, er der en Bang & Olufsen Bluetooth-højttaler til at dække dine behov. Der er også gratis wi-fi på alle værelser.

Vi serverer morgen-komplet for hotellets gæster i tidsrummet 08.00 – 10.00.

Skovværelse  /  Lille Sø-værelse  /  Sø-værelse / Brassø-suiten  /  Superior  /  Sø-værelse med hems

TID TIL SELVFORKÆLELSE

 

Du kommer til at sove i danskproducerede komfortable senge med sengetøj fra byNORD. Der er desuden både lange luftige gardiner samt mørklægningsgardiner i alle værelser for at sikre en god nattesøvn.

Hvert værelse har sit eget badeværelse, alle designet til at være unikt, da de har forskellige farvesammensætninger, der komplementerer rummene. Alle badeværelser er udstyret med moderne detaljer såsom en regnbruser og gulvvarme. Der er også en hårtørrer, hvis du har brug for det. Du finder seks forskellige produkter fra Meraki-serien i alle badeværelser, så der er ingen grund til at pakke din egen shampoo, balsam og bodywash.

Vores værelser ligger i stueetage og på 1. sal. Der er ikke elevator på hotellet. Alle vores værelser og balkoner er ikke-ryger.