Oplev den danske sommer, med et overdådigt Fisk & Skaldyrsophold
Smag, nyd, og skab uforglemmelige minder ved søbredden!

Oplev den danske sommer, med et overdådigt Fisk & Skaldyrsophold – Smag, nyd, og skab uforglemmelige minder ved søbredden!

Møde

hold dit næste Møde i unikke omgivelser

Vores unikke placering og indretning giver dit næste møde eller event liv på en uforglemmelig måde. Kontakt os, så skræddersyer vi et arrangement, der passer til dine behov.

rolige og inspirende omgivelser

Leder du efter et roligt og inspirerende sted at afholde dit næste møde? Så kom og besøg os på Hotel Ny Hattenæs. Vores Blichersal har alt i AV-udstyr, og vores køkken står klar til at forkæle jer i pauserne – så der er energi til dagens program. Naturen finder I lige uden for døren, hvis I har brug for et afbræk fra de store tanker.

Blicher Salen egner sig til ca. 30 personer i skolebordsopsætning, hvorimod der vil kunne være cirka 80 personer i teateropstilling til eksempelvis events, foredrag og lign.

Juliane Stuen vil være optimal til jer, som har brug for et mindre mødested eksempelvis til bestyrelsesmøder eller jobsamtaler. Der er plads til ca. 14 personer i boardroom style.

På Hotel Ny Hattenæs stræber vi efter at skabe en god møde- og konferenceoplevelse, der matcher dine og dit teams behov og forventninger.

Med vores møde- og konferencepakker kan du forvente en høj standard af service og faciliteter, der er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at din begivenhed bliver en succes.

Lad os sammen skabe den perfekte ramme for din næste møde- eller konferenceoplevelse på Hotel Ny Hattenæs.

DAGSPAKKE

 DAGSPAKKEN INDEHOLDER FØLGENDE:

Let morgenmad
Isvand
Kaffe og te
Frugt og nødder
Frokost med én drikkevare (valg mellem øl, vand eller glas vin)
Eftermiddagskage
Lokaleleje

Pris pr. person: 800,-

HELDAGSPAKKE

 HELDAGSPAKKEN INDEHOLDER FØLGENDE:

Let morgenmad
Isvand
Kaffe og te
Frugt og nødder
Frokost med én drikkevare (valg mellem øl, vand eller glas vin)
Eftermiddagskage
Lokaleleje
3-retters aftenmenu 

Pris pr. person: 1180,-

Hvis du har behov for at foretage værelsesreservationer i forbindelse med dit arrangement, bedes du venligst tage kontakt til os via

Telefon: 6915 6465 eller E-mail: kontakt@nyhattenaes.com