20% på Juleophold! Bestil et juleophold fra d.13. november  til d. 22. december 2023 og spar 20%

Møde

hold dit næste Møde i unikke omgivelser

Vores unikke placering og indretning giver dit næste møde eller event liv på en uforglemmelig måde. Kontakt os, så skræddersyer vi et arrangement, der passer til dine behov.

rolige og inspirende omgivelser

Leder du efter et roligt og inspirerende sted at afholde dit næste møde? Så kom og besøg os på Hotel Ny Hattenæs. Vores Blichersal har alt i AV-udstyr, og vores køkken står klar til at forkæle jer i pauserne – så der er energi til dagens program. Naturen finder I lige uden for døren, hvis I har brug for et afbræk fra de store tanker.

Blicher Salen egner sig til ca. 30 personer i skolebordsopsætning, hvorimod der vil kunne være cirka 80 personer i teateropstilling til eksempelvis events, foredrag og lign.

Juliane Stuen vil være optimal til jer, som har brug for et mindre mødested eksempelvis til bestyrelsesmøder eller jobsamtaler. Der er plads til ca. 14 personer i boardroom style.

MØDEPAKKER

Du har mulighed for at vælge mellem to mødepakker alt efter om du efterlyser et dagsmøde eller et heldagsmøde.

 BEGGE MØDEPAKKER INDEHOLDER FØLGENDE:

Formiddagsforplejning
Isvand
Kaffe og te
Frugt og nødder
Frokost med én drikkevare (valg mellem øl, vand eller glas vin)
Eftermiddagskage
Lokaleleje

I vores heldagsmødepakke er der ligeledes inkluderet en udsøgt 3-retters aftenmenu (bemærk, at drikkevarer ikke er inkluderet).

Hvis du har behov for at foretage værelsesreservationer i forbindelse med dit arrangement, bedes du venligst tage kontakt til os via

Telefon: 6915 6465 eller E-mail: kontakt@nyhattenaes.com