a
M
hotel
VærELSEr
RESTAURANT
FEST og selskaber
Møde
DET SKER
GAVEKORT
HISTORIEN
JOB
KONTAKT

Møde

hold dit næste Møde i unikke omgivelser

Vores unikke placering og indretning giver dit næste møde eller event liv på en uforglemmelig måde. Kontakt os, så skræddersyer vi et arrangement, der passer til dine behov.

rolige og inspirende omgivelser

Leder du efter et roligt og inspirerende sted at afholde dit næste møde? Så kom og besøg os på Hotel Ny Hattenæs. Vores Blichersal har alt i AV-udstyr, og vores køkken står klar til at forkæle jer i pauserne – så der er energi til dagens program. Naturen finder I lige uden for døren, hvis I har brug for et afbræk fra de store tanker.

Blicher Salen egner sig til ca. 30 personer i skolebordsopsætning, hvorimod der vil kunne være cirka 80 personer i teateropstilling til eksempelvis events, foredrag og lign.

Juliane Stuen vil være optimal til jer, som har brug for et mindre mødested eksempelvis til bestyrelsesmøder eller jobsamtaler. Der er plads til ca. 14 personer i boardroom style.

Book eller hør mere om dine muligheder for afholdelse af møde eller konference på telefon 6915 6465 eller skriv til os på kontakt@nyhattenaes.com

HOTEL

Vores 14 dobbeltværelser har gennemgået en grundig renoveringsproces med respekt for de originale detaljer. Alle værelserne har eget badeværelse og en helt unik udsigt over enten søen eller skoven.

RESTAURANT

På Restaurant Ny Hattenæs byder vi alle velkomne. Vi har øje for de små detaljer og den historie, der gør stedet så særligt. Vi byder på a la carte, lette frokostretter eller blot en kop kaffe med udsigt til søen. Er vejret til det, åbner vi op for servering på vores store sydvendte terrasse, hvorfra du kan nyde omgivelserne og livet på vandet.

FEST

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at afholde selskaber i vores idylliske omgivelser. I forbindelse med Restaurant Ny Hattenæs finder du Blichersalen og Julianestuen, der har plads til op mod 80 personer.