a
M
hotel
VærELSEr
RESTAURANT
FEST og selskaber
Møde
DET SKER
GAVEKORT
HISTORIEN
JOB
KONTAKT

Fest & selskaber

Perfekte rammer til den store dag

Der er igennem de sidste 125 år blevet holdt utallige fester på Ny Hattenæs, og vi er stolte over at kunne videreføre denne tradition. Den skønne natur og vores nyanlagte terrasse er med til at skabe de optimale rammer om jeres store dag. Vi dækker smukt op i lokalet med hvide duge og servietter og naturligvis levende lys og smukke blomster.

BLICHER SALEN

Blichersalen er vores historiske selskabslokale med plads til 80 spisende gæster. Stemningen sættees af vægmalerier fra 1944 malet af Emil Poulsen, med motiv af folkemødet på Himmelbjerget.

Væggene er også dekoreret perlestaf paneler og på gulvene er der smukt sildebensparket. Som helhed giver det et autentisk og elegant sammenhængende indtryk.

Hvis du planlægger levende musik til din fest, så har vi den perfekte plads til det på reposen i salen.

Vi står klar til at skabe en uforglemmelig dag for dig og dine gæster uanset hvad anledningen er. Vi glæder os til at være vært for lige netop dit arrangement.

Book eller hør mere om muligheder for din fest på telefon 6915 6465 eller skriv til os på kontakt@nyhattenaes.com

Se nedenstående eksempler på arrangementer.

JULIANE STUEN

Juliane Stuen med den hyggelige atmosfære og betagende udsigt har plads til 16 gæster. Hvis du ønsker eget lokale til et mindre selskab får du her et dejligt sted til formålet.
Det kunne fx være et middagsselskab, en fødselsdag eller et bestyrelsesmøde. Der er direkte udgang til terrassen, så de udendørs omgivelser kan blive en del af oplevelsen. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Book eller hør mere om muligheder for din fest på telefon 6915 6465 eller skriv til os på kontakt@nyhattenaes.com

Se nedenstående eksempler på arrangementer.